Jdi na obsah Jdi na menu
 


sOCka #2 - ÓCéčková Doubrava

23. 2. 2012

Kdy: sobota 31.březen , od 9 hod

Kde: Doubrava, Pařížov-Ronov

Co: tradiční vodácká akce, veškeré info zde

Fotky z tohoto srazu zde


Ale nebude to obyčejná vodácká akce, ale vpravdě historická událost,protože

!!! To jste ještě neviděli, to jste ještě nezažili !!!

V sobotu od 9 hod se bude totiž v Pařížově u mostu konat přehlídka prakticky všech dostupných OC1 lodí (upravených i originálů), aby se mohla jejich krásou pokochat (ale i zasmát) široká vodácká obec. A třeba tam ulovíme do svých sítí i další rybičky :-))).

Pokud se totiž zadaří, objeví se tam na jedné hromádce né jedno, né 2, dokonce ani né 3, ale hned 4 pravá emerická diwwokovodní singlová OCčka!!! Pěkně vyřádkovaná přímo u řeky všem na očích a ku obdivu.

Od Mohawku se budem těšit na PROBE 11 a Rodeo.  První kousek s kompletní  výbavou z fabriky, zato Rodeo naopak kromě skořepiny 100% homemade. Dále účast přislíbil velmi krátký, zato stabilitou oplývající  L'Edge  od Esquifu. A nakonec jedněmi opěvovaná, druhými však zatracovaná protože vratká PRELUDE ještě od Pyranhy.

Ale k vidění bude i zkrácená Samba, 100% originální a jedinečný Flintstoun ale i Homer, Tydrýsek a některé Žralokovy speciály.

Po domluvě s majiteli možné ojíždění lodiček dle libosti a schopností každého OCsoudruha.

 

 

 

prelude.jpg

 

Takže neváhejte a nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, protože na Doubravě se budou psát dějiny a Vy můžete být právě u toho. A samozřejmě pro každého OCmaniaka platí striktní zákaz plavat na Martinovi a v jeho blízkém okolí, aby nedělal vostudu! A pokud se přecejenom zvrhne, tak jediný způsob, jak navrátit čest sobě i druhům ve zbrani  je dokonaný dokonalý eskymák nebo utonutí. 

 

Dále níže po proudu se odvážnější mohou účastnit oblíbeného skoku ze skalky, který prověří boofovací kvality lodě i pádlera. Zato v Ronově na schodech je účast povinná a čím větší akce a překvapivá vyústění, tím lepší propagace naše okrasného spolku.

  

Tož to by bylo vše. Tak diskutujte, navrhujte,  ale hlavně, hojně se účastněte !!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

teda pánové

(žralok, 30. 3. 2012 17:57)

já myslel že má Kmochy počasí objednaný ! Nebýt toho velkýho srazu OC1 tak sedím doma za pecí . Zrovna jsem nakládal lodě a zebou mě prsty

kursk C2

(Honza K, 29. 3. 2012 12:58)

Hlásím účast s kurskem délky 345 cm v úpravě na divokovodní C2.

Re: kursk C2

(Kmochacek, 29. 3. 2012 21:05)

Paráda!
Dodej klidně link na fotky nebo kontakt na sebe, ať tě zařadím do OC mailseznamu.

jo.

(Chobotnice, 23. 2. 2012 17:24)

tou dobou se mi bude chýlit ke konci týden slaměnného vdovectví. Čili bych mohl dorazit, pokud se něco nevyvrbí. Buď se starym, nebo s novym Nautilem. Možná se budu snažit se k někomu vsomrovat na dopravu aspoň zprahy. Jak je to tam s chrápánim?

Re: jo.

(Typík, 26. 3. 2012 18:31)

Chrrrrrrrrrrrrrápání je zajištěný na vysedačce, tj. na obligátní louce v Ronově. Pokud s Kmocháčkem newwoskvótujem z pátk na sobotu Čolka, tak tam prawwděpodobně budem bydlet celej víkend.

neděle

(Jirka J, 24. 2. 2012 7:02)

Já pojedu na Doubravu asi až v neděli. Jestli bude v sobotu dost vody na Stvořidlech, tak pojedu v pátek večer na Stvořidla, v sobotu pojezdím tam, znovu přespím a v neděli ráno na Doubravu

Re: neděle

(Kmochacek, 1. 3. 2012 14:30)

Stvořidla nejspíš tou dobou už budou suchý, tento, max. příští víkend a pokud mohutně nena-sněží/prší, je hotovo.

PROBE 11

(Bootsman, 26. 2. 2012 9:02)

Kdo je prosím pěkně hrdým majitelem ?

Re: PROBE 11

(kmochacek, 1. 3. 2012 14:26)

tu ho máš přímo na vobrázku: http://profiplast.cz/ , je na prodej, mail v kontaktech

Doubrava s dětma.

(Mirčus, 23. 2. 2012 18:50)

chtěl jsem se jen zeptat jestli pojedete jěště někdo s dětma a budete tam i spát ve stanech?Neb já beru všechny tři děti(Kristýnu 10-let,Pištu 7-let a Jonáše sotva rok) a tak namísto country bálu v Ronově chystám zábavné hry pro děti a táborák.

Re: Doubrava s dětma.

(Chobotnice, 23. 2. 2012 19:25)

Aha, a to i na neděli? Rodinka končí v sobotu v Krkonoších a měli by to cestou domu. Léni (4) by se to líbilo.

Re: Re: Doubrava s dětma.

(Mirčus, 23. 2. 2012 20:11)

Netuším, jaké bude počasí, ale pokuď vysloveně nebude lejt, jako z konve(zima nevadí) tak i na neděli.Zůstáváme po celý víkend, neb nepojedeme takovou dálku ze severu kvůli jednomu dni.

Re: Re: Re: Doubrava s dětma.

(Chobotnice, 24. 2. 2012 8:18)

Áhá, taky interesantní idea. U nás je poslední pracovní verze, že mi tam jen nechaj v SO odpoledne dcerunku. Což by umožňovalo spojení všeho - stvořidla, dětské hry, Doubrava... Na countrybál každopádně nejdu. Nemusim pivo, klasickou country, nakouříno, tak nevim, co bych tam hledal. Nicméně zahousti si u vohýnku na cytáru, to bych bral.